Praktisk om oppholdet ditt

Dere bor i et nyoppusset stabbur med stue og kjøkkenkrok, kott og dusjbad i 2. etasje. I 1. etasje soverom med 3 senger. Radio og TV med DVD-spiller. Oppkoblingsmuligheter for internett. God utstyrt kjøkken med kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn. Fryseboks for all fisken dere fisker!!! 3 km til bra matbutikker på Gvarv. Uteplass med ettermiddagssol. Grill.

Ta med eget sengetøy, håndklær etc, men det kan også leies (kr 500), samt klær til turbruk i all slags vær. Fiskeutstyr etter behov, men vi har fiskegarn og ruse som kan lånes. Det er lurt å ta med kikkert og fotoapparat, samt flora, fuglebok og soppbok etter behov.

Oversikt over plantelivet, insektsarter, fuglearter kan dere finne på www.artsobservasjoner.no ("Vis funn", bruk utvalgskriterier for å få ut artslister for f.eks. Årnesbukta, Søndre Nes, Brastihaugen osv.). Det vil i 2013 bli lagt ut artslister fortløpende. Du kan også selv legge inn dine observasjoner!

Robåt med redningsvester får du lånt, og sykler om dere ønsker det.

Det er litt lavt under taket i sovrommet (1. etasje) og noe bratt trapp opp til badet og stue/kjøkken.


Før dere reiser er det fint om dere rydder, støvsuger og vasker det slik at stabburet blir i slik stand som dere selv ønsker å finne det. Om det ønskes kan vi ordne det (kr 500)

Stabburet leies stort sett ut på ukebasis fra lørdag kl 14 til lørdag kl 10.

Priser:


Kr 2.000 per uke (+ 8 % MVA)
Evt. kr 500 per døgn (+ 8 % MVA)

Betaling forfaller senest 2 uker før ankomst, konto nr 9365 20 19488, Landkreditt bank.